Lomtalanítás

Ne szemeteljen!

Bízza ránk a szemét és egyéb hulladék elszállítását

Szabályokat betartva

A lom és a hulladék lerakása jogszabálynak megfelelően történik a hulladék lerakó helyen, igazolva a lom átvételével.

Lom, Hulladék

Minden kidobásra szánt hulladékot elszállítunk, legyen szó bármiről: bútor, lom, háztartási eszközök, építési törmelék, zöldhulladék, irat megsemmisítés, ingatlanok teljeskörű kiürítése, stb.

Takarítás

Cégünk, igény esetén elvégzi a lomtalanítás utáni takarítást is, kérjük ezt mindenképp beszélje meg kollégánkkal a telefonos egyeztetés során.

Lomtalanítás profikkal

Az évek során felhalmozott számtalan tárgyat, amelyek a padláson, a garázsban vagy éppen a nappaliban foglalja a helyet? Nincs mivel elszállítani, vagy esetleg nincs ideje megvárni az éves lomtalanítást és arra várni, hogy mikor viszik el az utcáról, nem beszélve arról, hogy milyen szemetet hagynak ilyenkor maguk után? Nem bírja a nehéz fizikai munkát? Állunk rendelkezésére, kérjük bízza ránk ezeket a munkákat! Gyors és takarékos lomtalanítást vállalunk. Előzetes felmérés nélkül is teljesíteni tudjuk a kérését, amennyiben ez sürgős Önnek, kérjük bátran keresse telefonon kollégáinkat. Munkatársaink segítségével ez Önnek csupán egy telefonbeszélgetésbe kerül, és akár azonnali kiállással tüntetjük el az Ön lakóhelyéről ezeket a tárgyakat. A szemét elhelyezését, lerakását illetően sem kell erőfeszítéseket tennie, cégünk tapasztalatai alapján a legkedvezőbb megoldást kínálja Önnek.
GLOBALTEHER költöztetés Budapesten
Global Teher
költöztetés, szállítás

Vélemény, hozzászólás?