Költözést megelőző tanácsok

Költözést megelőző tanácsok

Költözést tervez a közeljövőben? Érdemes már most elkezdeni a készülődést, ugyanis nem is gondolná, hogy mennyi mindenre kell figyelni egy költözés során. Persze hagyhat mindent az utolsó pillanatra, de higgye el nem érdemes, kövesse figyelemmel az alábbi cikkünket és sokkal könnyedebb és problémamentesebb költözés veszi kezdetét.

Két hónappal a költözés előtt

1. Kiválasztás, rendszerezés.

Menjen végig az összes szobán a lakásban és próbája meg eldönteni, hogy mit szeretne megtartani és mitől kellene megszabadulni a költözés alkalmával. Nyugodtan jelölje meg tárgyait és később még van ideje megváltoztatni, ha felmerülne szükségessége vagy éppen elhatározta hogy megszabadul tőle. A költözés közeledtével ez nagyon sok időt és fejfájást fog önnek megtakarítani. Gondolja végig, hogy szükséges-e valamelyik bútorhoz, eszközhöz, értékhez vagy egyéb dolgokhoz különleges csomagolás. (előzetes kérésre, cégünk buborékfóliát és egyéb csomagolóanyagot biztosít a törékeny tárgyakhoz)

Költözés-buborékfólia
Buborékfóliát és egyéb csomagolóanyagot biztosítunk a törékeny tárgyakhoz költözése során

Kölcsönözzön dobozokat! Miért vásárolna tömegével dobozokat, ami utána csak a helyet foglalja az új helyen vagy a szemét között végzi. Gondoljon a környezetre és kölcsönözzön cégünktől csomagoló anyagot a költöztetés idejére!

2. Válasszon ki egy költöztető céget

Úgy hisszük ezt meg is találta!  Örömmel költöztetjük Budapestről vagy vonzáskörzetéből bárhova vagy ellenkezőleg. Amennyiben bármilyen kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődjön telefonon vagy email-ben.

3. Keressen dobozokat, kötözőanyagot

Használja fel dobozait! Ennyivel is kevesebb dolgot kell kidobni, valamint ajánlatkérés esetén ezt is tudja jelezni költöztető cégünknél.

Biztos talál a lakásban régi cipős dobozokat, műszaki cikkek dobozait, amelyek tökéletesen megfelelnek kisebb-nagyobb tárgyak szállítására. Használjon ragasztószalagot vagy madzagot a rögzítéshez az esetleges törések, károk elkerülése végett.

4. Családi program

Készüljenek fel a költözésre, tervezzék meg, hogyan fognak mindent megmozdítani, leszerelni a költözés napján, vagy kérje előzetes segítségünket! A személyes irataikat, számlákat egyebeket már most kezdjék meg rendszerezni, ez nagyon jó lehetőség arra, hogy új otthonukban már átláthatóan tegyék a megfelelő helyre. Nézzen szét a gyerekek szobájába és próbálja meg Őket is ösztönözni a tudatos rendrakásra és szortírozásra.

Költözési tanácsok
Tegye családi programmá a költözési előkészületeket!

 

Folytatás: 6 héttel a költözés előtti tippek

Leave a Comment