6 héttel a költözés előtt

Elérkeztünk 6 héttel a költözés előtti időszakhoz, amennyiben lemaradt a korábbi bejegyzésünkről ide kattintva elérheti: 2 hónappal a költözés előtt. A következő lépések nagyon fontosak a költözést megelőző felkészülésben.

5. Anyagok beszerzése

Rendelje meg a szállító dobozokat és egyéb eszközöket, úgy mint, ragasztó szalag, buborékfólia és jelölő matricák. Emellett érdemes gyűjteni pár újságot és ehhez hasonló kitöltő eszközöket, amiket a dobozok üres helyeire, törékeny eszközök közé (pl.: tányérok, poharak) tud majd tenni.

6. Használja vagy elveszíti!

Kezdje felhasználni azokat a dolgokat, amelyeket nem akar szállítani: romlandó és fagyasztott ételek, egyes tisztító szerek stb.

Költözés: mérjen, kalkuláljon
6 héttel a költözés előtt

7. Végezzen méréseket!

Szánjon egy kis időt arra, hogy lemérje az új otthonában, irodájában lévő szobák méreteit amennyiben lehetséges és győződjön meg róla, hogy nagyobb bútorok beférnek-e az ajtókon. Esetleges nehézségek felmerülhetnek, lehet, hogy kívülről az ablakon át kell beemelni egyes darabokat, ebben az esetben mindenképp tájékoztassa a költöztető partnerét. Érdemes ezeket előre figyelembe venni, hogy ne a költöztetés napján kelljen erre több időt fordítani és ne okozzanak kellemetlenségeket.

Tekintse meg árainkat vagy tájékozódjon a Költöztetés Budapesten című bejegyzésünkben!

Leave a Comment