Költözés – Két héttel korábban

Folytatjuk sorozatunkat! Ha lemaradt korábbi cikkeinkről, akkor ide kattintva eltudja olvasni azokat:

Egy hónappal a költözés előtt – tippek!

6 héttel a költözés előtt

***Költöztetés Budapesten***

15. Felkészülni a költözés napjára

Értesítsd a munkahelyedet, hogy melyik nap lesz a költözés, és emiatt egy szabadnapra lesz szükséged. A költöztetés napján bármikor közbe jöhet valami, érdemes erre egy napot félre tenni, valószínűleg pár évig úgy sem lesz szüksége további szabadnapokat ellőni költözés miatt…

16. Gyerekek és háziállatok

Jobb, ha a nagy szülőknél vagy babysitter-t fogadva helyezzük el a gyermekeinket és háziállatainkat.  A költözés napján, nagy és nehéz bútorokat fognak mozgatni, leszerelik a falról a polcokat, szekrényeket, nem biztonságos ilyenkor a terület. A költöztetés idejére inkább gondoskodjon a gyermekei és háziállatai ellátásáról, biztos van egy nagyszülő, barát, aki szívesen átvállalja ezt a nemes feladatot.

17. Ürítse ki az otthoni széfet

Érdemes a költözés idején kiüríteni az otthoni széfet és arra az időre egy bankban bérelni egy biztonságos széfet, hogy értékei maximális biztonságban legyenek! Érdeklődjön most a bankjánál, hogy milyen lehetőségei vannak.

18. Utolsó egyeztetés.

Vegye fel a költöztető céggel a kapcsolatot és egyeztessék az időpontokat és a helyszíneket.

19. Korábbi feljegyezések áttekintése

Nem időzített egy korábbi pontot mostanára? Fussa át gyorsan, hogy milyen teendők várnak még Önre. A költözés nem egyszerű, pár perc ráfordítást a mai nap is megérdemel, hogy a költöztetés teher mentes legyen.

Leave a Comment